Pāriet uz galveno saturu

Vakardienas darbi.

Vakar biju ļoti aizņemta.Gatavojos nedēļas nogales īpašajam notikumam-mazākās meitiņas kristībām.Patreiz šuju viņai kleitiņu.Pati kristāmā man par pārsteigumu ierādīja, ka garumam jābūt līdz celim, nekādā gadījumā neko garu.Mani pieņemtie standarti par kristību kleitām tika lauzti.Tad nu kleitiņa būs ļoti vienkārša no burvīga balta lina, akcentam būs uzliekamā apkaklīte, kuru vēlējos arī šodien atrādīt.Tā man šķiet būs ļoti praktiska lieta, jo kaut kā žēl saposties tikai uz konkrēto brīdi.Nu tad šo apkaklīti uzliekot citā reizē mēs varēsim atsaukt    atmiņā šo īpašo dienu.





Šī ir lentīte no kuras ir taisītas rozītes.Īpaša tā ir ar to, ka 

tā ir manas vecāsmammas lentīte, un man par pārsteigumu
tā ir no dabīgā zīda.Atklāju to tad, kad mēģināju apdedzināt 
tai galiņus, bet dabīgais zīds nedeg.
Šādi mēs varēsim uzlikt apkaklīti citā reizē.

Un arī šādi.
Te var nedaudz apskatīt kāda top kleitiņa.

Un te kleitiņa ar apkaklīti.

Komentāri

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.