Pāriet uz galveno saturu
Jauku Jums pirmo adventes vakaru!!!Iedegsim pirmo svecīti un sāksim domāt par gaidāmajiem Ziemassvētkiem. Iesākumā varētu padomāt par sveicienu sūtīšanu saviem draugiem.Varbūt derētu uzmeistarot kādu apsveikuma kartiņu un nosūtīt taustāmu sveicienu. Atdzīšos pāris gadus neesmu to darījusi, bet šodien saskatījos idejas kartiņām un ļoti jau nu gribētos veltīt kādu vakaru lai kādu uztaisītu.






















Komentāri

  1. hi, I was looking at your beautiful list of christmas cards...they are amazing!!thank you very much for this great selection! Ilaria

    AtbildētDzēst
  2. J'adore vos cartes , elles son magnifiques!!!!!!!

    AtbildētDzēst
  3. Sono tutte bellissime!!.....mi metto subito all'opera!....Giovanna

    AtbildētDzēst
  4. Cik smuki!!!! Gaidu ar nepacietību advents laiku!

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti skaisti! Nākošgad noteikti ko tādu izmēģināsu

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.