Pāriet uz galveno saturu

Zīda krelles.

Inga vēlējās savā garderobē iegādāties sarkanas krelles. Rezultātā viņa tika pie divām...nē trijām krellēm...varbūt pat  četrām? Jo ir taču arī zīda puķe, kuru var gan piesiet, gan piespraust te pie vienām , te pie otrām krellēm...un var būt ne tikai pie krellēm. Lielās bumbu krelles darināju no dabīgā zīda, bet klāt tām var pieāķēt pērlīšu virteņu krelles...to visu pārsiet ar zīda ziedu. Bet citā reizē var parotāties  ar auduma vai pērlīšu krellēm vien...








Komentāri

  1. ... man patīk šādas auduma puķes kaut kur nebūt pie somas pielikt! :) Skaists darbiņš!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā arī bija domāts, ka pie somas, vēl izrādās arī pie pašām krellēm greznākā izgājienā...ap roku...rotu īpašniecei arī patika !

      Dzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.