Pāriet uz galveno saturu

Pfaff.

Šobrīd es nebeidzu novērtēt un priecāties par Ilzes jeb Sarkanās Bietītes noderīgo darbu saistībā ar šujmašīnu apskatu ! Paldies Ilze Tev par to, ka tik ļoti draudzējies ar šujmašīnām un dalies ar informāciju!!! Arī   man tagad būs ko ierakstīt šujmašīnu apskatā par savu jaunieguvumu.
Par visu pēc kārtas. Notika tā, ka nedēļas vidū mans cienījamā vecuma ( 17 gadi) Brothers atteicās turpmāk ar mani sadarboties:). Biju mirkļa panikā, darbu rinda stāv, un šūt vairs nav ar ko! Vest šujmašīnu uz remontu laika nav ! Beidzot tas brīdis ir pienācis lai iegādātos jaunu šujamaparātu. Klusībā šī doma manī jau mājoja kādu laiku, laikam jau Brothers to juta:). Bet nebiju domājusi tik ātri un uzreiz, jo darbu rinda gaida.
 Pirmā doma bija pēc publiskās aptaujas blogā par labāko no šujmašīnām , bet arī tai laika nav, visam ir jānotiek jau šajā pašā dienā. Tad nu iedomājos par http://sarkanabiete.blogspot.com/.Gluži kā neatliekamā palīdzība:)! Lasot un pārlasot aprakstus par šujmašīnām, sapratu ka vēlos Pfaff un tikai. Jāsaka pirms kāda laika bija iespēja pataustīt Bernina šujmašīnu. Toreiz nodomāju, tad kad pirkšu jaunu šujmašīnu, tad tā būs šī.  Protams pēc Ilzes noraksturotā sakāroju Pfaff Ambition. Tā dūrienu daudzveidība, IDT... nu visādā ziņā gribu tikai to. Izvērtējot savas vajadzības un papētot Pfaff mašīnas sapratu, ka man vajag mašīnu, ko darbināt gandrīz katru dienu. Vēlējos šujmašīnu tuvu rūpnieciskai ar kvalitatīvu vīli un dažādu biezuma audumu šūšanas iespējām. Protams jāņem vērā vēl uz doto brīdi veikalā pieejamais sortiments.Tā nu izvēlē starp Pfaff Ambition1,5 un Select150 nonācu par labu Pfaff Select 150.  Tai ir tik svarīgā IDT , kas nodrošina visādu audumu šūšanu, metāla kuģīša mehānisms, kas man arī bija svarīgs punkts, dūriena garums līdz 6 mm, pēdiņas pacelšana līdz 12 mm, var teikt tai ir  viss, kas man sadzīvē nepieciešams. Tagad esmu pārlaimīga ar jaunieguvumu, un sapratu tikai to, ka visus šos gadus šujot ar Brother pat nenojautu, ka var šūt arī tā!!!
Visā šajā sakarā varu vēl teikt arī lielu paldies savam vīram par operativitāti, kurš veikaliem principā iet ar līkumu ! Visu šito telefoniski uzklausot izskraidīja Rīgas veikalus un piegādāja man vēlamo, jo es tajā laikā urbos internetā, apzvanīju veikalus:)un ievācu informāciju !
Te nu dažas bildes ar manu jauno palīgu.





Komentāri

  1. I have a Pfaff and have had it for many years. It has served me well.

    AtbildētDzēst
  2. Forši :) apsveicu ar jaunu draugu :) Man ir Bernina :) Dūrienu skaits man gan nav tik liels un skaists, bet manām vajadzībām tā ir ļoti laba un tās dzelzs detaļas ir to vērtas:)

    AtbildētDzēst
  3. Man ir ļoti, ļoti liels prieks, ka esmu Tevi pārvilinājusi Pfaff fanu rindās. Tev ir tikusi tāāāda skaistule!!! Kad būsi jau nedaudz izbaudījusi divvientulību ar savu jauno Pfaff, tiešām varētu padalīties ar saviem iespaidiem! Lai Tev labi šujās!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd patiesi priecājos par katru nošūto vīli ! Un par izdarīto izvēli esmu gandarīta! Paldies par Tavu entuziasmu šajā lauciņā, noteikti saņemšos un kaut kad veikšu sīkāku aprakstu:)!

      Dzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.