Pāriet uz galveno saturu

Mana nedēļa.

Ar kārtīgu D vitamīna devu esmu no vasaras atgriezusies atkal pavasarī.No Ēģiptes pārvedu karkade tēju un ķermeņa eļļas. Lai nu kā centos neuztvert personīgi ēģiptiešu centienus mūs uzskatīt par krievvalodīgajiem...:(
Rīt gaida darbīga diena, mēģinu sevi noskaņot darbam. 
Mana Ceļojuma dienasgrāmata :
































Komentāri

  1. Kas par bildēm!!!! Es gandrīz apraudājos no tā skaistuma, kādu tu esi spējusi saskatīt un iedabūjusi savās bildēs! Vnk fantastiski!!! Ļoti, ļoti, ļoti!!!! Izcilas fotogrāfijas, tiešām! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gribēju lauzt tradicionālo skatījumu par Ēģipti, paldies par komentāru...bet nu kravā ceļa somas un drīzumā jau ļaujies savam piedzīvojumam:)!!!

      Dzēst
    2. tev tas ir ļoti labi izdevies! Neaprakstāmi skaisti! Mūsu braucienu jau vairs nevaru sagaidīt.. To tik vien darīšu, kā fotogrāfēšu.. :D

      Dzēst
  2. Super ceļojums un tiešām - ļoti labas bildes! :) Tās pie beigām ar putnu labās - man jau likās, ka kur nu vēl tuvāk! Pēdējai bildei vajadzēja būt, kur Tu ar putnu abi apķērušies kopā fotokamerai pozējat :))))

    AtbildētDzēst
  3. Jā man neienāca tas prātā:)), bet putns bija tik drošs, ka varēja arī tā :)

    AtbildētDzēst
  4. skaisti! skaists ceļojums! bildes arī skaistas! pati skaista un meitenes skaistas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tik drūmā laikā, kad ziema cīnās ar pavasari, bija jauki pabūt vasarā, paldies !!!

      Dzēst
  5. прекрасные фотографии! с возвращением!))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Спасибо, было приятно увидеть так много солнца...цветов и ярко синее море:)))

      Dzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.