Pāriet uz galveno saturu

Kristību tērps puisītim.

Pagājušajā nedēļā šuvu kristību tērpu savas mīļās draudzenes mīļajam mazajam puisītim. Man bija dota pilnīgi radoša brīvība. Nu ar puisīšu tērpiem man gan ir ļoti maza pieredze, bet tik mazam cilvēciņam un tik īpaša brīža tērpu sašuvu ar vislielāko iedvesmu un atbildības sajūtu.
Un kad kristību rītā tērpiņu uzvilkām izrādījās, ka esmu trāpījusi pat pareizajā izmērā :) ( tas mani visu tapšanas laiku bija satraucis visvairāk)
Zināju ka kostīmiņu šūšu no samta, bet pirmās nopirkās podziņas , tā jau atkal man viss sākās ar sīkumiņiem un no otra gala:).








Apkaklīte likās būs piemērota arī puisīša tērpam.

Šo ierakstiņu iešuvu jaciņas iekšpusē.








Komentāri

  1. Aaaaaaa.. vienkārši ideāli. Tev ir patiešām apbrīnojams talants skaistu lietu radīšanā. Kad man kādreiz nākotnē būs vēl kāds bērns, gribēšu, lai tu arī viņam uzšuj kristību tērpu. ;)

    AtbildētDzēst
  2. What a lovely outfit for the little boy. I love the buttons.
    Hugs
    Kay

    AtbildētDzēst
  3. Turēšu Tevi Līga pie vārda:) SARUNĀTS!!!

    AtbildētDzēst
  4. Nu, pēc gadiem 3-4, ne ātrāk! :)

    AtbildētDzēst
  5. Tavai draudzenei ir palaimējies:) Ļoti smalks un skaists ietērps šādam svarīgam dzīves brīdim! Un tas zaķis - paaudžu pudzēm tālāk nododams:)

    AtbildētDzēst
  6. Paldies Jums, tas man tiešām bija tāds sirds un labo domu darbiņš...

    AtbildētDzēst
  7. Ļoti skaists un pārdomāts tērps puisītim! Tās podziņas un ieraksts tērpa iekšpusē...:))) Un mana mīļākā baznīca! :)))

    AtbildētDzēst
  8. Paldies, Inga, tā tiešām ir ļoti jauka baznīca!

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.