Pāriet uz galveno saturu

Vētra.

Nu...jā...ārā notiek tas kas notiek, šaubījos vai tas maz ir vērā ņemams fakts, ka kārtējo reizi mums uzpūš tāds palielāks vējiņš.Diemžēl uz mani šis pūtiens atstājis lielāku iespaidu kā gribētos.Šoreiz ir runa par manu dzelzs zirdziņu, kam funkcija ir atvieglot manas dienas gaitas, nu bet šim "vējiņam" labpatikās nodarīt tam pāri.Vienīgais ko šobrīd spēju domāt ir prieks, ka abas ar mazo meitu tanī brīdī brokastojām ēstuvē, nevis atradāmies pie auto, vai tajā iekšā, jo tas viss kas tur notika bija 15 min laikā.Un vēl šausmina fakts, ka koks, kas ir nogāzts, bija praktiski bez saknēm, jo tās ir nopostītas bruģa un ceļa zīmes likšanas laikā, kā rezultātā koks jau kādu laiku ir bijis slims bez normālas sakņu sistēmas, un tur varēja atrasties jebkurš garāmgājējs, jo tas tomēr ir pilsētas centrs...nu tā lūk...
Šeit var redzēt cik tuvu ceļa daļai bijis koks, ar savu izkaltušo stumbru.

Ceļa zīme, kas burtiski iebetonēta starp koka tā saucamajām saknēm.



Te jau ugunsdzēsēji nedaudz atbrīvojuši mašīnas.Kā redzams es tāda nebiju vienīgā.

Jālabo ir viss, tā pat ir līka uz vienu sānu.
...nu tāda dieniņa, bet labi ka tā...

Komentāri

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.