Pāriet uz galveno saturu

Mana nedēļa.

Atkal nedēļa paskrējusi .Šobrīd esmu sava darba viesuļa viducī. Šis būs pamatīgs Zaķa gada noslēgums, jo manu tornado sauc-Zaķis. Uz šodienu man ir sastrādāti 200 samiegojušies zaķuļi. Bet man dikti patīk tie iespaidīgie cipari-400 ausis, 400 rokas, 400 kājas, 200 ļipas, 200 ģīmīši un cik tur vēl metru tas cilpu dūriens.Un vēl nav samērīts iztērētais audums un izvērtēts patērētais sintapona daudzums.
Bet kā jau teicu tas ir tikai viducis.Tātad kopā ir nepieciešami 402 Zaķi!!!Esmu rūķis kādam Ziemassvētku vecītim un mani šis skaitlis īsti nebiedē, ja raugos uz to tā, ka 402 mazuļiem katram šis būs viens vienīgais miega zaķis, un kā gan es varu nobīties iepriecināt 402 mazuļus:) ?
Nu tad mazliet atpūtas un atkal pie darba!!!

Komentāri

  1. Oho... nevaru sagaidīt rezultātu...

    AtbildētDzēst
  2. Kristīne, Tu tiešām esi malacis! Tava rosīšanās iedvesmo citus!
    Vēlu, lai Tev pietiek spēka, pacietības, precizitātes un visādas citās izdošanās :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, pilnīgi noteikti rezultāts tiks atrādīts!

    AtbildētDzēst
  4. Ceru ieraudzīt visu to bariņu kopbildē! :)

    AtbildētDzēst
  5. Zaķu valsts Tavās mājās šobrīd:))) Vai maz kāds stūrītis bez zaķiem ir atrodams? Ar nepacietību gaidu bildes!:))))

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.