Pāriet uz galveno saturu

Mans atradums.

Es mādzu apmeklēt Second hand veikalus, parasti tur dodos lai izraktu kādus dārgumus ne jau mugurā velkamus, bet kaut ko tādu īpašu...kādas neparastas lādītes, traukus un citus neiedomājamus niekus.Bet šodienas atradums ir tik īpašs, ka gribēju to atrādīt arī citiem.Tas būs mans pēc Jaunā gada kāds no pirmajiem radošajiem darbiem , pārvērst tos un sapost pēc manām sajūtām.Jau tagad esmu pilna iedvesmas, bet diemžēl tur vajag laiku un tā man šobrīd nepietiek.Tad nu skatīšos uz tiem katru dienu un pārdomāšu par katru detaļu...ta kā darbiņš priekšdienām nodrošināts!














Komentāri

  1. Labais! Jau tagad viņi visi smuki, pēc tavas apstrādes droši vien kļūs vēl vismaz 5x smukāki un foršāki! Tā ka principā jau nevaru sagaidīt rezultātu! :)
    Un jā - bildes arī tādas sevišķi glītas, ar īpašiem efektiem.. Tas fotoaparāta vai kādas programmas nopelns? :)

    AtbildētDzēst
  2. Nu rezultāts gan būs jāpagaida, bet bildes-sekoju Paulas ierādītajai programmai, kaut ko eksperimentēju:)

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.