Pāriet uz galveno saturu

Samta josta.

Pirms kāda laika uztaisīju piespraudi ar bizbizmārīti, tagad pēc brošas īpašnieces vēlmēm piespraudei klāt piemodelēju dabīgā zīda samta jostiņu, kas ir nēsājama  abpusēji. Radošākam un greznākam tēlam brošu var sprauzt pie jostas.












Komentāri

  1. Ļoti, ļoti, ļoti skaisti! Man gan garderobē nebūtu neviena piemērota apģērba gabala šādai jostai, bet es no tādas arī neatteiktos :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pie šādas jostas apģērbs ir otrā plānā, kaut kas ļoti vienkāršs un neitrāls.

      Dzēst
  2. ...man ir brūni, ar šādu samta apakšmalu svārki un džinsu auduma jostas vietu, bet es nezinu, kas tas par audumu, kas pa vidu :D audums tāds saburzīts izskatās visu laiku... eh, ja varētu bildi ielikt komentos... vienu vārdu sakot, jostas man svārkiem ir pazudušas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jostas atradu :D, bet es tēmēju, ka kaut ko varētu saštukot, jo es tos svārkus ņemšu līdzi uz LV pārsūšanai, pati baidos ķerties klāt. Man tie ir vieni no mīļākajiem svārkiem, bet tie vairs nav līdzeni. Es domāju, ka mums jūlijā jāsatiekas.

      Dzēst
    2. Uf labi ka tā:), es jau domāju, ka būšu pie Tavām jostām paslepen tikusi :)))). Par satikšanos -laba doma!

      Dzēst
  3. Ļoooti aristokrātiski izsmalcināti! Man, tāpat kā Pai, laikam skapī nav neviena drēbu gabalu, kurš būtu šādas jostas cienīgs...:)

    AtbildētDzēst
  4. A lovely belt for girls with small waists.
    hugs

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.