Pāriet uz galveno saturu

Savādāki lāči.

Šo mēs nobaudam diezgan regulāri
Šodien pazibēja garām man šī lāču idille, un iedomājos cik bieži mēs to uzlūkojam , bet vajadzētu gan atsvaidzināt atmiņu par tās izcelsmi :)


Ivans Šiškins (Tautā saukts - Jeban(i) Sisk(in)). Viens no ietekmīgākajiem krievu gleznotājiem, gravieriem un māksliniekiem. Ar īpašu meistarību, krievu dabai piedeva lielu spēku un varenību. liela daļa Šiškina darbu veltīta meža tēmai. Ievērojamākie darbi: "Pusdienas laiks", "Lietus ozolkoku mežā", "Rīts priežu mežā", "Rudzi", protams, arī pats galvenākais, neatkārtojamākais, lieliskākais, vienrēzējākais, krāšņākais, fascinējošākais darbs "Šiskina lāči".

Komentāri

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.