Pāriet uz galveno saturu

Peles.





Vakar un šodien cītīgi strādāju pie diviem pasūtījumiem.Tad nu galvu nepacēlusi pat nepamanīju, ka atkal vakars klāt.Bet par padarīto prieks.Parādīšu arī Jums ar ko biju tik aizņemta.Tapa divi peļuki. Peļu puiku pasūtīja kāda man ļoti mīļa draudzene priekš kāda sev ļoti īpaša drauga.Savukārt otra ir peļu meitene kādai mazulītei.Pelīte glabās mazās meitenītes vārdiņu, dzimšanas datumu, laiku, dienu,svaru un auguma garumu.






Komentāri

  1. vergelijk ziektekostenverzekering 2013 verzekeringen zorg studentenzorgverzekering vergelijken verplicht ziektekostenverzekering
    Review my homepage ; studenten zorgverzekering vergelijken

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Priecīgas Lieldienas !

Bērnībā ļoti aizrāvos ar apsveikuma kartiņu kolekcionēšanu, nu laikam jau visi mani vienaudži tolaik kaut ko krāja:). Esmu savu kolekciju saglabājusi un apskatot krājumus atradu pagājušā gs. 20-30 gadu Lieldienu kartītes. Priecīgas Lieldienas visiem !!!

Gruzija - Kabuleti - Batumi.

Lampa.

Šoreiz no lietotiem svārkiem tapa jauna kleita lampai. Ideja šādam svārku pielietojumam nav mana, bet kādreiz noskatīta internetā. Lampas raksturs var būt tik mainīgs, viss atkarīgs no svārku auduma un rakstiem. Svārkus piemeklēju lietotu preču veikalā, dekorēju ar senu mežģīni.